Rss Feed Facebook button

40 km

Tänään ma 40 km. Todella hieno sää, myötätuuli. Valmistaudumme myrskyyn. Meidän ja muun tiimin teltat on ihan vierekkäin , sen lisäksi on rakennettu muuri tuulta vasten. Kaikki ruoka on tuotu myös telttaan.

 

Tänne pamahti kova tuuli, näkyvyys huono, en usko että liikutaan tänään ti ja ehkä huomenna. Sen jälkeen tuuli laantuu.

 

Nyt ei näy mitään. Päätettiin olla teltoissa ainakin huomiseen puolipäivään asti, Olemme viettäneet mukavaa aikaa  Larsin ja Salon kanssa. Pirun hauskaa aikaa näiden heppujen kanssa, ikimuistoisia hetkiä hienojen herrojen kanssa.

 

Tänään paistetaan Antin toimesta lettuja koko tiimille, sen lisäksi pastaa. Mukana on aurinkopaneeli, jolla ladataan meidän ja Larsin vempaimia.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot