Rss Feed Facebook button

Meksikonpataa

Andy alias Antti Siltala on jo niittänyt kokkitaidoillaan mainetta Grönlanniin jäätiköllä. Tiimi on syönyt poronkäristystä ja maittavia jälkiruokia ilta toisensa jälkeeen. Antilla ja puoliso Venlalla on hieno paikka Pyhällä ihan Pyhäjärven rannalla…tänään syömme meksikonpataa.

 

Olen järjestämässä hyvän ystäväni Villen kanssa (merivoimien erikoisjoukot) polkujuoksuviikonlopun 6.9. Etelä-Suomen alueella. Luvassa on kattava koulutuspaketti, joka sisältää juoksun lisäksi suunnistuksen perusteita, ensiaputaitoja yms. yms. menossa mukana Juoksija-lehti. Kiinnostuneet voivat lähettää mulle meiliä (jukka.viljanen@sportman.fi) sitoumuksetta. Thanks.

 

 

3 vastausta artikkeliin Meksikonpataa

 • Jari sanoo:

  Tsemppiä sinne ja kokille erityisterveiset.

  T. Jari ja Sanna

 • Mikael Heerman sanoo:

  Hieno reissu teillä Jukka siellä menossa. Nauttikaa hetkestä!

 • Kaj Rinne sanoo:

  Maittavat eväät ovat tärkeässä osassa suorituksessa tai ehkä jopa osa itse suoritusta. On aina miellyttävämpi puskea menemään, kun vatsa on tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot