Rss Feed Facebook button

Kuulumiset

Talo on täynnä jäätikölle lähtevää roinaa; nyt ne vaan pitää pakata duffel bageihin.

 

Varustepuolelle ei tule mitään viime hetken muutoksia.  Juoksukenkien osalta on vielä pientä arpomista. Aion tänään tehdä vielä pientä kenttätestiä yhden maastokenkäparin osalta.

 

Tällä hetkellä vahvoja kandidaatteja ovat Mizuno, Icebug ja Montrail.

 

Sukkapuolella luotan Bridgedaleen (ei sponsori).  Muu vaatetus on merkkikohtaisesti katsottuna aika sekalaista seurakuntaa.

Sponsorini Patagonialta mukaan lähtee alusvaate, juoksuhousut ja yksi tuulenpitävä takki. Sen lisäksi myös paksu untuvatakki ja erittäin miellyttävä ja lämmin pipo.

 

Hanskoista luotan Haglöfsiin ja Black Diamondiin. Extremitiesin gaiterit (säärystimet) ja tuulta pitävä juoksupipo on jo pakattu mukaan. Sen lisäksi luotan Juoksija-lehden fleecepipoon ja sormikkaisiin.

 

Juoksusauvoja lähtee kaksi paria; Black Diamond ja OAC. Makuupussi on RAB:n 1400 Extreme ja makuualusta thermarestin Neoair xtreme.

 

Kiitän jo tässä vaiheessa sponsoreitani. Miika ja Reetta / OAC Finland. Olen saanut heiltä laadukkaita varusteita…ja hyvää ystävyyttä jo yli vuosikymmenen ajan.

 

Taloudellista-ja tuotetukea tarjoavat Kauko Oy/Panasonic Toughbook. Kuten tiedätte, niin olen kantanut uskollisesti Toughbookeja halki Saharan, Kalaharin ja ne nähty mukana niin Nepalissa kuin Grönlannissakin. Kiitos Juha ja Kyösti.

 

Medifon Oy ja toimitusjohtaja Mika Flink ansaitsee aplodit mahtavasta tuesta, jota olen häneltä saanut. Medifonin Apteekki-tuotesarjan tuotteista matkaan lähtee FluAcute-sinkkisuihke, sinkki/C-vitamiini puristeet sekä D-vitamiinia. Mukana on saman firman rakkolaastareita ja jopa korvatulpat.

 

Pierre Fabre/Avene on uusin yhtestyökumppani. Kiitos Jenny Didrichsenille (ja muulle tiimille) mahtavasta tuesta. Pidän suojauksen yllä Avenen aurinkotuotteilla.

 

Suuret kiitokset myös Neste-kauppias Mika Huikolle viimehetken tuesta. Mika pyörittää Neste/K-asemia Keimolassa (Itä) ja Nelostien ”Tuuliruusu”-asemaa. Käykäähän tankkaamassa Mikan asemilla.

 

Tuotejeesiä tulee mm.Tuovisen Akilta, joka varustaa tiimin Helsportin teltalla ja Partioaitta hommasi REAL Turmatin safkat. Kiitos Markus ja Tiia.

 

Jaska Vuorensalmi on hyvä ystävä jo 50 vuoden takaa. Siinä on mies, joka jaksaa yllättää. Viime viikolla saimme hienoja Running For The Arctic -tarroja sekä T-paitoja koko tiimille. Kiitos myös Mikebonin Eijalle ja Kaitsulle.

 

Bace Campin Kirsi jeesaa 110% asenteella eikä pistä hanttiin, vaikka mies huitelee pitkin maailmaa.

 

Juoksija-lehden porukkaa saan myös kiittää kaikesta. Kiitos, että otitte juoksijapojan siipienne suojaan.

Last but not least…Savantum ja Pena Kotiaho. Kiitos!

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot