Rss Feed Facebook button

On vanha jengi koossa taas

Olen kirjoittanut (ja puhunut) tiimin merkityksestä ja aion tehdä sitä jatkossakin.

 

Olen ollut onnen-Pekka sen suhteen, että retkikunnillani on ollut mukana huipputyyppejä.

 

Viimeksi Grönlannissa Antti, Salo ja Lars…sekä edellisellä jäätikkömatkalla Greg ja Jens-Erik. No silloin v.2013 messissä oli Hans niminen inuiitti, jota en olisi ottanut mistää hinnasta mukaan kevään 2019 jäätikkömatkalle.

 

Tapasin perjantaina Pena Kotiahon, joka oli yksi retkikunnan avainpelaajista, kun ylitimme Saharan autiomaan. Ja olihan Pena vahvasti taustalla jo vuonna 2010 Kalaharin autiomaan seikkailussa.

 

Kysyin tapaamisemme yhteydessä Penalta lähteekö hän ylittämään Arabian hiekka-aavikkoa kanssani myös vuonna 2020/2021. Vastaus oli vahva KYLLÄ!

 

Jumakauta että olen tästä innoissani.  On siitä puhuttu aiemminkin ja Pena on ilmoittanut kiinnostuksestaan..mutta perjantaina se konkretisoitui.

 

Lähdemme aavikon ylitykseen joulukuussa 2020 ja vietämme joulun hiekkakinosten keskellä. Siellä otamme myös vastaan uuden vuoden 2021.

 

Muuten 2020/2021 retkikunnan edistäminen on juuri nyt holdissa, sillä Suomi on lähes 100%sti lomalla eikä mikään oikein edisty.

 

Teen mitä voin eli treenaan.  Juoksin lauantainan karvan alle 2h30 min ja tein yli puolen tunnin lihaskuntotreenin. Sen jälkeen saunomista ja jalkojen vihtomista. Ai et teki gutaa!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot