Rss Feed Facebook button

Tohinaa

Vaikka seuraavan seikkailun alkuun on aika tarkalleen 1,5 vuotta, niin meikäläisellä on sen suhteen jo täysi tohina päällä.

 

Olen palaveerannut jo aika monen henkilön kanssa tulevasta aavikkojuoksusta. Ja ensi viikolla juttua jatketaan useammankin tahon kanssa.

 

Keskustelut liittyvät yli 90%:sti rahoitukseen. Tuo seuraava seikkailu rasittaa (myös) kukkaroa enemmän kuin koskaan.

 

Tuohta tarvitaan lähinnä aavikkojuoksun logistiikkapalvelun rakentamista varten.

 

Liikumme alueilla, jossa ei asu ristin sielua, joten siellä ei ole (luonnollisesti..) mitään palvelujakaan. Se tarkoittaa sitä, että tarvitsemme ainakin neljä ajoneuvoa kuljettamaan riittävää määrää vettä, ruokaa, polttoainetta yms.ja yms..

 

Neljä ajoneuvoa kuullostaa aika paljolta. Mutta..on otettava huomioon, että rankoissa olosuhteissa joku ajoneuvoista voi kyykätä kesken kaiken ja sitten on enää kolme jäljellä. Turvallisuusasioihin on kiinnitettävä, jälleen kerran, todella suuri huomio.

 

Hiekkaa Lähi-Idässä on vaikka siat söisi ja on erittäin todennäköistä, että joku 4×4 autoista on vähän väliä jonkun dyynin juurella hiekkaan uppoutuneena. Olen ollut monasti tilanteessa, jossa autoa kaivetaan hiekasta usean miehen toimesta.

 

Treenit sujuvat oikein mallikkaasti. Tänään on kevyt lihaskuntotreeni, jonka jälkeen juoksen metsässä. Mikäli ulkona salamoi, kuten sääennuste lupaa, niin siinä tapauksessa teen pidemmän sisäsoutuharjoituksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot