Rss Feed Facebook button

Mietteitä, osa 1

Heräsin viime yönä vessakäyntiä varten.

 

Aloin (unenpöpperössä..) etsiä ulkovaatteita toimenpidettä varten, kunnes hiffasin, että olen kotona enkä tarvitse toppavaatteita vessakäyntiä varten. Tuli helpottunut olo… monellakin tapaa.

 

Laskeskelin, että vietin jäätiköllä omissa oloissani toistasataa tuntia.

 

Matkan alkuvaiheessa kasetti eli pää tyhjeni sinne kertyneistä kuona-aineista aika nopeasti ja sen jälkeen alkoi kasetin uudelleen lataaminen.

 

Nuppiin kertyi paljon uusia ideoita ja mietteitä, joita pitää tässä tulevien viikkojen ja kuukausien aikana työstää kohti konkretiaa.

 

Seikkailut…tai miksi niitä nyt halutaankaan kutsua…muuttavat miestä aina piirun verran johonkin suuntaan. Uskon, että näin kävi tälläkin kertaa.

 

Nyt on vielä aikaista kertoa mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan, mutta yksi asia on varma…haluan jakaa kokeuksiani ja osaamistani muille aikaisempaa enemmän.

 

Jatkossa luennoin todennäköisesti aiempaa enemmän. Sen lisäksi aion järjestää juoksureissuja mielenkiintoisiin paikkoihin.

 

Yksi sellainen on 6.9.-8.9.järjestettävä polkujuoksuviikonloppu, jonka järkkään yhdessä kaverini Ville ja Juoksija-lehden kanssa.

 

Ensi keväälle on suunnitteilla retkikuntakaverini Antin kanssa mielenkiintoinen juoksuretki Haltin huipulle, jonne on mahdollista päästä mukaan. Kerron siitäkin lähiaikoina lisää, mutta kysessä on majatalosta majataloon tehtävä retki, jonka aikana saamme nauttia Antin mahtavista safkoista. Mies on loistava eräkokki.

 

Saan tänään tod.näk.lisäkuvia Antilta ja on mulla jonkun verran videomatskuakin matkan verrelta.

 

Nyt on lähdettävä vaihtamaan koslaan kesärenkaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 vastausta artikkeliin Mietteitä, osa 1

 • Jukka Viljanen sanoo:

  Kyllä, osassa mietteitä osa2

 • Isosti onnea! Jos ymmärsin oikein, niin yksi tämän reissusi tehtävistä oli kasvattaa tietoisuutta ilmastonmuutoksen vaikutuksista pohjoisen ympäristöön.

  ”Retkillään erityisesti pohjoisilla alueilla Viljanen on joutunut kohtaamaan ilmastonmuutoksen konkreettisia vaikutuksia ympäristöön. Nyt hän haluaa kertoa niistä Grönlanti-projektinsa kautta. Siitä syntyi projekti, jonka nimi on Running for the Arctic (RFTA).”

  Tuletko mahdollisesta tekemään lisää mietteitä, jossa kerrot juoksusi hienosta perimmäisestä tarkoituksesta? Tämä kiinnostaisi kovasti!

 • Sanna Överlund sanoo:

  Onnittelut teille kaikille ylityksestä ja tervetuloa kotiin!

 • Jukka Viljanen sanoo:

  Joo, ja on se Antti haka oppaanakin, niin Grönlannissa kuin ensi vuonna Haltilla.

 • Jaana Vanhatalo sanoo:

  Onneksi olkoon teille kaikille
  Hienoa, että kaikki meni hyvin
  Jäätikkö on hieno eikö ja ikimuistoinen
  Haltin reissu juosten Antti kokkina kuulostaa hyvältä

 • Jaana Marita Vanhatalo sanoo:

  Onneksi olkoon teille kaikille
  Hienoa, että kaikki meni hyvin
  Jäätikkö on hieno eikö ja ikimuistoinen
  Haltin reissu juosten Antti kokkina kuulostaa hyvältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot