Rss Feed Facebook button

9 days to go

Lauantain lenkki meni todella hyvin. Tosin kaksi pikkutyttöä kysyi ”mitä sä teet”, kun juoksin heidän ohitse. Ehkä mukana olleet sauvat hämäsivät, tai sitten mun eteneminen ei enää näytä juoksulta.

 

Olen tykästynyt Black Diamondin uusiin sauvoihin ja saatan käydä ostamassa vielä samanlaiset varasauvoiksi.

 

Sain sponsoriltani OAC Finlandilta, joka tuo maahan mm.Patagoniaa ja Black Diamondia, perjantain postilähetyksessä muutamat BD:n hansikkaat sekä otsalampun sekä muutaman ison Hydro Flask-termospullon. BD:n hanskat ovat pitkän kokemukseni mukaan ihan yhtä laadukkaat kuin Hestran vastaavat.

 

Juoksin lauantaina noin 2h15min ja sunnuntaina pikkuisen lyhyemmän lenkin. Itse asiassa valitsen samat reitit myös pääsiäis-viikonlopun aikana, jolloin teen vikat pidemmät treenijuoksut ennen h-hetkeä.

 

Aion kyllä juosta 1-2 pikapyrähdyslenkkiä myös Grönlannissa ennen jäätikölle siirtymistä. On hyvä pitää lihakset vireessä, ettei tule kroppaan löysää oloa.

 

Sain torstaina mukavan puhelinsoiton ja se tuli Tanskasta. Edellisellä Grönlannin jäätikköreissulla mukana ollut Jens-Erik halusi toivottaa hyvää matkaa. Olin soitosta tosi ilahtunut.

 

Jens-Erik sairastui edellisellä jäätikköreissulla, osin ihan omaa syytään, mutta tikulla silmään, joka…..

 

Onnettomuuden jälkeen en syyttänyt miestä siitä, että hänen toiminnan ansiosta, koko retkikunta jouduttiin keskeyttämään. Olimme investoineet retkikuntaan  paljon aikaa ja rahaa. Puhutaan siis kymmenistä tuhansista euroista.

 

No, shit happens. Unohdan nopeasti tuollaiset asiat. Antaa vanhojen olla ja katse on tulevaisuudessa, ei menneisyydessä..

 

Eikun äänestämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot