Rss Feed Facebook button

Uusi lehti

Huhtikuun Juoksija-lehden kylkiäisenä on uusi lehti, Kuntosuunnistaja.

 

Se on tuotettu yhteistyössä Suomen Suunnistusliiton ja Kustannus Oy Juoksijan kanssa. Olin mukana synnyttämässä uutta lehteä, joka toivottavasti julkaistaan vielä ensi vuonnakin…ja nykyistä laajempana.

 

Lehdestä tuli kohtuu hoikka johtuen mm.tiukasta aikataulusta. Teemme siitä (toivottavasti) entistä jämerämmän julkaisun vuonna 2020.

 

Suunnistusporukan kanssa on kiva tehdä yhteistyötä. Vaikka en itse suunnista, niin tapitan aktiivisesti jokaista suunnistuslähetystä.

 

Juoksija-lehti on kirjoittanut vuosittain useita suunnistukseen liittyviä juttuja jo vuodesta 1971 alkaen, joten laji ei ole meidän yritykselle mitenkään vieras. Mehän tykkäämme kaikenlaisesta juoksusta.

 

Siitä osoituksena on myös toukokuussa ilmestyvä Polkujuoksija-lehti.

 

Yrityksemme muuttaa kesäkuussa ihan lähelle suunnistusliittoa ja monia muitakin liittoja. Olemme tehneet vuokrasopimuksen kiinteistöön, joka sijaitsee osoitteessa Valimotie 10 (Pitäjänmäki).

 

Samassa kiinteistössä on mm.Suomen Olympiakomitea, SUL, Hiihtoliitto ja varmaan melkein kaikki muutkin lajiliitot. Teemme tiivistä yhteistyötä useiden lajiliittojen kanssa.

 

Mielenkiintoa lisää se, että liikekiinteistön omistaa Paavo Nurmi Oy.

 

On ihan kiva muuttaa takaisin Pitskuun. Tein siellä töitä koko 1990-luvun, jolloin työskentelin Sanomien aikakaus-ja erikoislehtiyksiköissä.

 

Juoksin juuri tunnin lenkin. Ai että teki hyvää tuuletella päätä….

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot