Rss Feed Facebook button

Mikat

Minulla on nyt kaksi sponsoria, joiden nimi on Mika.

 

Ensimmäisenä esittelen Mika Flinkin, joka on Medifon -nimisen yrityksen toim.johtaja…ex-seikkailu-urheilija ja kovan tason harrastemaratoonari.

 

Mika teki kaksi yhteistyöehdotusta; ensimmäinen kerta oli jonkun yhteislenkkimme aikana, johon tokaisin vastaukseksi jotain epämääräistä kuten ”no emmä nyt tiiä…”.

 

No, erään lenkin jälkeen Mika löi paperin kouraan, jonka luin vasta kotona. Siinä seisoi summa ja muutama rivi tekstiä. Se oli helppo hyväksyä…toisin kuin…

 

..erään toisen sopimusehdotuksen, jonka sain eteeni pari vuotta sitten.

Soppariehdotus oli pituudeltaan ainakin 15 sivua ja oli täynnä sellaista mongerrusta, että se olisi pitänyt luetuttaa juristilla ennen allekirjoitusta.

 

Soitin kyseisen firman toimitusjohtajalle. Sanoin, että jos sopimusteksti ei mahdu röökiaskin kanteen, niin jätetään tekemättä. Ja niin se jäikin.

 

Tapasin tänään Mika Huikon,joka toimii Neste K-kauppiaana Keimolassa sekä Lahden moottoritien varressa olevassa Tuuliruusussa(Mäntsälä).

 

Mika oli viime vuonna valmennuksessani ja hän on puolestaan auttanut minua tässä Grönlannin projektissa…nyt sponsorina.

 

Jos olette matkalla Tampereen suuntaan tai ajelette Lahden moottoritiellä, niin poiketkaa ko.asemilla tankkaamassa autonne ja itsenne. Two in one.

 

Meikäläinen pitää tänään juoksulepopäivän, mutta kyllä sitä nyt aina vähintään tunnin kävelylenkki pitää tehdä.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot