Rss Feed Facebook button

Oittaalla

Kävin aamupäivällä Oittaalla Intersportin (ja maahantuojien) järjestämässä tilaisuudessa kuuntelemassa hiihtoon liittyvää asiaa. Olin paikalla Juoksijan ja Hiihdon päätoimittaja Seppo Anttilan kanssa.

 

Hiihdolla menee hyvin, vaikka niukkaluminen alkutalvi antaisi olettaa jotain muuta.  Suksia ja siihen liittyviä oheistuotteita on myyty ajankohtaan nähden enemmän kuin viime vuonna.

 

Hiihtäjät ostavat aiempaa kalliimpia suksipaketteja ja se ilahduttaa tietenkin kauppiaita ja välinevalmistajia.

 

Paikalla oli myös yksi olympiavoittaja. Sami Jauhojärvi oli Oittaalla työtehtävissä hiihtomerkki Fischerin kanssa. Sami on myös Hiihto-lehden vakituinen avustaja eli hän antaa jokaisessa numerossa valmennusvinkkejä Hiihdon lukijoille.

 

Espoon kaupungin edustaja kertoi kuinka he pitävät (hyvää) huolta latu-ja ulkoiluverkostosta ja kehittävät sitä myös jatkuvasti.

 

Oli kiva kuulla, että kaupungin suunnitelmiin kuuluu myös Vanttilan ulkoilureitin kehittämien, jotta sinne mahtuu jatkossa hiihtäjien lisäksi myös muut ulkoilijat.

 

Ja mikäli ymmärsin oikein, niin myös maastopyöräilijöitä huomioidaan enenevässä määrin tulevina vuosina.

 

Porukka jäi Oittaan laduille testaamaan maahantuojien suksia ja voiteita. Minä puolestani vetäydyin takavasemmalle kohti  kotikulmia, jossa jatkan päivää parin tunnin lenkillä.

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot