Rss Feed Facebook button

Idiksiä

Aika ajoin päähän pälkästää uusia ”ideoita” juoksuseikkailuista.

 

Seikkailuidiksiä on kehitteillä kolmisen kappaletta. Tähän ei lasketa huhtikuussa 2019 alkavaa Grönlannin jäätikköjuoksua mukaan.

 

Kuten blogia pidempää lukeneet tietävät, niin olen edistänyt erästä aavikkoseikkailua jo vuodesta 2014 alkaen. Olen käynyt  kohdealueella jo viisi kertaa; kaksi kertaa oli lupalappu jo hyppysissä, mutta molemmilla kerroilla ilmaantui ulkopuolinen este, joka johti retkikunnan peruuntumiseen.

 

On tosi hankalaa antaa periksi…kirjoittaa tarinaan se viimeinen piste. Siitä syystä aion jutella lähiaikoina alueella toimineen suurlähettilään kanssa ja teen sen pohjalta päätöksen jatkanko keissin parissa vai en.

 

Olin ihan vastaikään yhteydessä erääseen toiseen Suomen suurlähettilääseen, johon tutustuin parisen vuotta sitten.  Hän lupasi esitellä minut erään (toisen) kohdealueen viranomaisille, jotta saan luvan ylittää autiomaan. Kyseessä on aavikko jonka halkijuoksu olisi pituudeltaan noin 1600 kilsaa.

 

Se kolmas viritteillä oleva seikkailu toteutetaan ilman mitään viranomaislupia. Käyn siitä aktiivisesti keskusteluja seikkailukaverini Gregin kanssa.

 

Tekemistä siis rittää ainakin vuosille 2019-2023.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot